Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Degig russinmage (utanpå)

2016-05-13 11:45 #0 av: mirai

Hejsan! Jag har nu ätit enligt LCHF i snart 1 år. Gått ner 23 kg och nått min idealvikt enligt BMI och även enligt mej själv. Problemet var att jag hade nästan all extravikt på magen. Superfarligt! Nu är magen nästan helt borta, men ser hemsk ut. Massor med extra skinn, degig och russinliknande, hängig bulle liksom. Jag är 54 år och vill äntligen kunna visa mej på stranden i bikini.FörlägenJag tänker fortsätta att leva enligt LCHF för jag mår toppenbra och hoppas att det även kan hjälpa mig strama till magen lite. Kan det fungera eller vad kan man göra? Kirurgi är helt uteslutet för min del. Kan tillägga att jag simmar  ca 1 timme/ ca 1000 meter 3-4 dagar i veckan+ minst 30 min promenader varje dag. Jag tänkte att eftersom många här på kolhydrat sidan oxå har minskat mycket i vikt och kanske har samma problem med överflödig hud, kunde ha några tips.

Blomma

Anmäl
2016-05-13 19:35 #1 av: smurfis

Lös hud är svårt att "träna bort". Till viss del kan det dra ihop sig lite grann med tiden men har man gått ner mycket i vikt, om man haft övervikten länge och ju äldre man är desto svårare blir det. Även om man går ner snabbt i vikt.

Min övervikt har jag fått vid graviditeter och då har jag haft övervikten under en begränsad tid. Jag har gått ner ca 20-30 kg varje gång. Min mage har varit degig till en början men det har gått tillbaka. Det har tagit sin tid och blivit mer och mer för varje gång. Men det är ju inte riktigt samma sak så jag har ingen egen erfarenhet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.