Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Från LCHF till Forever F.I.T?

2016-05-08 09:13 #0 av: Fannyjed

Hej! Jag har ätit lchf-kost i ca 2 månader utan gott resultat. Jag har dåliga gener och problem med hormoner, därav ingen viktminskning!

Nu har jag dock bestämt mig för att testa Forever F.I.T C9 som kickstartar kroppen för en viktnedgång. Min fråga är då hur jag ska ställa om kroppen att börja äta kolhydrater igen?

Med Forever Fit får man äta kolhydrater så därför måste jag nu vänja kroppen med det. Ska jag börja äta kolhydrater igen på en gång eller ska jag trappa upp stegvis med kolhydrater och skära ner på fettet i maten mycket?

Tacksam för svar!

Anmäl
2016-05-08 09:23 #1 av: parsley

Anna Hallén har skrivit om C9 på sin blogg. Det går att komma billigare undan med färre onyttiga tillsatser om man säger så. 

http://www.annahallen.se/vad-ar-c9

På vilket sätt skulle dina hormoner och gener påverkas av att du äter C9?

Anmäl
2016-05-08 09:29 #2 av: Fannyjed

Jag vet inte hur dom skulle påverkas, det är därför jag ska testa om det fungerar!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.