Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Insider

2016-04-28 13:20 #0 av: Cordata

Någon som vill ha en insider? Har massa oanvända guldmynt :)

Glöm inte att du är älskad och helt underbar!
Anmäl
2016-04-28 14:50 #1 av: jiim

#0 Gärna :)

Anmäl
2016-04-28 16:31 #2 av: hemul

Passar på här att klämma in en relaterad fråga efter som ni verkar veta vad guldmynt går ut på. De där sakerna i guldmyntshoppen är det något påtagligt eller nån slags e-vykort man kan skicka till någon? Beskrivningarna är inte till någon ledning.


Anmäl
2016-04-28 17:49 #3 av: Inkanyezi

Alla grejerna är synnerligen virtuella, även om just insider också ger möjlighet att göra något som man inte kan göra utan insider - delta i automatisk moderering.

Anmäl
2016-04-28 17:54 #4 av: hemul

Insider blir man ju ändå. Då kan jag också ge bort mina guldmynt.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.