Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Länkar - Radio/TV

TV-Tips: Allergimysteriet

2016-04-07 22:56 #0 av: maxiq

I morgon fredag kl. 21 på Kunskapskanalen visas filmen Allergimysteriet/Allergy Fix

"Födoämnesallergier ökar för varje generation. Vad beror det på, och vilka botemedel finns? Här presenteras den senaste forskningen"

Filmen finns på UR Play efteråt

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2016-04-07 23:15 #1 av: Zepp

Vi som inte tyar vänta ser den här.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2016-04-09 21:07 #2 av: peoy

Klart intressant, men inget nytt, spännande, banbrytande.. Ett naturligt liv i osteriliserad miljö är ju så som alla levt fram tills det börjades påstås att lite smuts är farligt..

Aajonus Vonderplanitz var ganska tidig med att påstå att bakterier, virus och parasiter inte är farliga.

Det intressanta som händer nu i modern tid är att åtminstone en USA-doktor vågar sticka ut lite försiktigt..  Josh Axe med sin nya bok "Eat Dirt" (oläst)..

Fortsätter det som det gör nu med bacillskräck, så kommer maten snart vara så ren att det behövs tillskott med bakterier, parasiter och maskägg i.. Vattnet kommer förmodligen innehålla både statiner och antibiotika så att vi fåri oss  allt vi "behöver"..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.