Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

LCHF och 5:2

2016-03-24 17:04 #0 av: markazits

Vad äter ni som kombinerar LCHF och 5:2 på de s.k 2-dagarna?

//Maria
http://www.markazits.com

Anmäl
2016-03-24 20:50 #1 av: Regulus

Avokado och/eller ägg.

Anmäl
2016-03-24 21:46 #2 av: Ary

När jag körde lchf och 5:2 åt jag inget på dagen och sedan en måltid på tex lövbiff, broccoli och en klick sås på kvällen, då slipper man lägga sig hungrig. Glad

Anmäl
2016-03-24 23:16 #3 av: LaRose

Jag dricker te, kaffe och vatten fram till lunch, då jag äter 2 ägg  och sen en soppa på broccoli, spenat och grönkål på kvällen. I soppan lägger jag också två hårdkokta ägg.  Tänker nästan inte på att det är en "2-dag",  så jag är väldigt glad att jag hittat denna lösning.

Anmäl
2016-03-28 00:41 #4 av: GoForIt

I bland bara kaffe, te, buljong. Andra dagar kvarg/hallon/linfrö eller lax/sallad... Lite efter känslan och ev rester i kylen. Det blir ganska okomplicerat så.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.