Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
LCHF för nybörjare

Hormoner?

2016-03-22 08:05 #0 av: Kampan

Jag har ätit LCHF i två månader och har i princip hela tiden haft mensblödningar samt spända bröst. Jag har en P-stav och har innan detta inte haft blödningar på flera år. Jag har inte heller gått ner nämnvärt eller minskat i midjemått men ändå känns kläderna lite lösare. Kan det vara att kroppen reparerar sig självt? Hur lång tid kan det ta innan man börjar gå ner i vikt? 

Anmäl
2016-03-22 09:17 #1 av: parsley

Ett påstående som ofta nämns i LCHF-grupper på facebook är att det tar 3-6 månader för kroppen att reparera sig. Jag har tyvärr ingen bättre källa, mer än att jag läst det och tyckt att det verkat rimligt. 

Anmäl
2016-03-22 09:37 #2 av: OlgaMaria

Hormonerna förändras en hel del av LCHF, så det är inte konstigt att det blir förändringar - tyvärr kan det ju innebära att p-staven inte blir något bra alternativ då du äter LCHF.

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.