Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt

Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Vikt och mått står stilla, men..

2016-03-20 14:45 #0 av: Fi0na

Men ändå har kroppsformen ändrats, nu när jag jämför bild från idag och för någon månad sen. Men sen ca 3-4 veckor står vågen helt jävla stilla och samma sak med måttbandet. Men ändå har kroppen ändrats och ser slankare ut. Hur är det möjligt?! Jag har ännu ca 5-6 kg att gå ner i vikt och jag tar emot tips och råd.

Anmäl
2016-03-20 15:00 #1 av: Inkanyezi

Fattas det bara några kilo att gå ner kan det ta rätt lång tid, så man kan övergå till att väga mycket mer sällan. Huvudsaken är ju att man mår bra, och det tog oftast rätt lång tid att lägga på sig det där man ska gå ner. Det finns inget skäl till att nedgången ska gå mycket fortare än uppgången. Men så vet man inte heller när kroppen är nöjd och vikten är bra som den är.

Så ta det bara lugnt, att sätta ett mål för vikten är egentligen ingen idé. Den blir som den blir.

Anmäl
2016-03-20 19:43 #2 av: hemul

Det kan komma sig så att du fått mer muskelmassa.


Anmäl
2016-03-21 19:39 #3 av: Fi0na

Men varför skulle jag få mer muskelmassa pga maten? Berätta! :-)

Anmäl
2016-03-21 19:43 #4 av: Zepp

På 3-4 veckor är det knappast sannolikt att du fått mer muskelmassa.. iallafall inget som kan märkas!

Mest troligt är att du fått en annorlunda homeostas.. där andra hormoner styr om att fett lagras på andra ställen.. som kvinna typiskt på höften i stället för på magen.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2017-08-15 18:15 #5 av: Mvp

Tjena,

Har andvänt Modifast i 14 dagar,gått ner 9.2kg. första veckan var tuffast .

Skall köra i en vecka till,tips på bibehålla vikt sedan.

Anmäl
2017-08-16 10:13 #6 av: Tokryck

#5 ät lchf ;) .

#0 Hur äter du idag? Strikt, måttligt eller liberalt? Om du nu äter lchf vill säga.

Anmäl
2017-08-16 14:40 #7 av: hemul

Tråden är 1½ år gammel. Utom Mvp:s inlägg då. Ler


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.