Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Mat - Recept på färsrätter

Bacon och köttfärs.

2016-03-18 09:53 #0 av: wissan

https://www.facebook.com/RecensioniConsigliAglaia/videos/669593749845771/?fref=nf
Något att prova kanske.... om man nu får lägga in länkar här. Går säkert att göra som små "biffar" också. 

Anmäl
2016-03-18 16:42 #1 av: hemul

Det där såg faktiskt jättegott ut!


Anmäl
2016-03-18 23:49 #2 av: LaRose

Wow, va härligt! Ser ut som rediga baconskivor, mer som fläsk? 45 minuter verkar länge, men man får väl prova sig fram. "Köttfärskakan" är tjock, förstås.

Anmäl
2016-03-20 09:40 #3 av: Lisabet

Det där såg ut som en gooood idé. Jag har just fått hem 8kg ekologisk utegris, tror jag ska prova något liknande.

Det är säkert perfekt med mozzarella, men jag tål inte mjölkprodukter, undrar vad man kan ta i stället.

Anmäl
2016-03-20 14:46 #4 av: wissan

f#3 Fetaost av får, get...eller halloumi ost av mjölk från samma djur.?
Jag tål det bättre än från ko. Blir ju lite annorlunda smak.
Det finns ju också mozzarella från buffel....är det samma, eller skulle du kanske tåla det?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.