Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för nybörjare

Andedräkten

2016-03-11 11:15 #0 av: [tk1971]

Jag har drabbats av den där ökända effekten som ofta kommer när man drar ner på kolhydraterna: det smakar äckligt i munnen. Min omgivning drabbas ju också av det.

Är detta övergående eller nåt man bara måste stå ut med?

Anmäl
2016-03-11 11:32 #1 av: parsley

Det är övergående. 

Anmäl
2016-03-11 11:38 #2 av: [tk1971]

#1: åh, det var skönt att höra...!

Anmäl
2016-03-11 19:59 #3 av: Krobb

Jag fick stå ut med det under hela perioden jag körde strikt (dvs. nästan ett helt år)...

Anmäl
2016-03-12 09:27 #4 av: Amify

För mig verkar det komma tillbaka i perioder och när jag kör periodisk fasta får jag det mer än övriga dagar. Ibland tycker jag nästan det kan påminna om bakfyllesmak. Urk!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.