Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Slippa få tillbaka vattenkilona

2016-02-11 16:15 #0 av: byllan80

Jag undrar var gränsen går när det gäller kolhydratsintaget för att slippa få tillbaka vattenkilona jag nyss tappat på lchf?

Går gränsen vid 20g kolhydratr eller 30 g eller högre?

Anmäl
2016-02-12 13:44 #1 av: KunskapÄrMakt

Det är omöjligt att säga, det är ju helt olika från person till person.

Anmäl
2016-02-12 14:05 #2 av: jiim

#0, oroa dig inte. Vatten är bara vatten och vad som står på vågen är bara en siffra :)

Anmäl
2016-02-12 14:15 #3 av: byllan80

Ok. Jag vet att vatten är bättre än fett att lägga på sig men det känns ändå surt om det jag gick ner förra veckan (2,4kg) skulle komma tillbaka. Det är psykologiskt på något sätt att jag inte vill se en ökning på vågen. Det här är bara andra veckan för mig med lchf. Igår åt jag 30 g kolhydrater. Jaja det är inget att göra åt nu. Imorgon har jag vägdag så vi får se.

Anmäl
2016-02-12 14:52 #4 av: XeZafir

Jag gick inte upp de kilona igen...dessutom, stress gör att vi lättare ökar i vikt, så koppla av och njut av mat och med viktminskning på sikt! Du kommer neråt!

Anmäl
2016-02-12 17:09 #5 av: Zepp

De vattenkilona man förlorar i början kommer tillbaka.. lita på det!

De är som nämnts tidigare inget att bry sig om.. samma sak gäller siffror på vågen, de varierar över dygnet/veckan/månaden.

Det viktigaste är att se trenden på ett års sikt!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.