Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm

Holistic Mineraldroppar

2015-12-08 22:40 #0 av: chtg

Blev onekligen förvånad när jag på den lilla flaskan med Holistic Mineraldroppar läser att den bland många andra spårämnen innehåller strontium och cesium. Dvs sådant som släpps ut från kärnkraftsverken! Och förstås finns i marken/berg. Men hur nyttigt kan det vara!?

Anmäl
2015-12-08 22:54 #1 av: Zepp

Skilj på radoiaktiva isotoper av sagda ämnen och klorider av dessa som är vanliga i vår jordskorpa!

Vet inget speciellt om dessa men som sagt vad skilj på radioaktiva isotoper som bildas vid kärnklyvning och vanliga grundämnen.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-12-10 09:26 #2 av: picapica

Visst finns dessa spårämnen i berggrunden men det känns ju som om sådana mineraldroppar inte är nyttiga. Kanske finns mineraler utan dessa ämnen kan man tänka.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.