Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Hälsa

Årets koll

2015-10-29 15:19 #0 av: starhawk

Idag var jag på årets koll angående min diabetes 2 som jag botade för ungefär ett år sedan långtidssockret var 37 och skall vara mellan 46 och 31 vid min ålder så det var helt okey. Undrar vad det skall vara för att man skall anses helt "frisk"? Dom vill att jag kommer på koll en gång om året.

Värd för Knivtillverkning  & Slöjd iFokus

Anmäl
2015-10-30 07:37 #1 av: Amify

Grattis till välmåendet! Det är säkert en försiktighetsåtgärd från vårdens sida som de har enligt riktlinjer. Om du inte behöver ta insulin så är du väl frisk?

Anmäl
2015-10-30 10:01 #2 av: Record

Hur har du "botat" din diabetes? Grattis !

Har du använt samma metod "vikten" som har blivit känd först i dag av etablisimangets studier.

http://www.dagensmedicin.se/artiklar/2015/10/30/stod-for-kolhydratsnal-diet-i-metastudie/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.