Lyckas ni med vispad kokosgrädde_
Är det någon som har lyckats att vispa kokosgrädde?Jag har försökt efter konstens alla regler - kylt grädden över natten i kylskåp och bara tagit det tjocka översta lagret men det fungerar inte. Det blir antingen en klump som delar sig eller också är det bara grynigt. Det sägs att det ska var så lätt … suck.
jag har flera gånger vispat kokosgrädde och det har gått bra, även med det vattenblask som finns i förpackningen, kyler även vispar och skål om jag kommer ihåg innan det skall vispas. Däremot skiktar det sig till efter ett tag ( över natten) men övre lagret är fast och bra.
Det verkar fungera olika med olika märken. Den som sägs fungera bäst är den på Willys, Garant tror jag är märket.
/Margareta
LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se