Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Vill du bli min lchf-viktminskningskompis?

2015-09-17 21:12 #0 av: ismalund

Hej kära ni!

Hamnade visst på lite fel ställe med förra försöket, så försöker igen :)

Tänkte kolla här om det är någon som vill bli min lchf-viktminskningskompis? Någon att stöta och blöta och ventilera och dela med- och motgångar, tips och recept med, tänker jag mig. Kanske i den här tråden eller kanske via pm. Tror mina ickeviktminskande kompisar börjar tröttna på mitt ältande :p 

Har gått ner en hel del, men har fortfarande väldigt många kilo kvar och det vore kul att hitta någon som vill följas åt på vägen!

Anmäl
2015-09-17 23:49 #1 av: Eron33

Jag följer gärna med på vägen! Är inne på min femte vecka har gått ner nästan 4 kg! Har många kvar!

Anmäl
2015-09-18 10:04 #2 av: ismalund

Vad kul!
Snyggt jobbat. Äter du väldigt strikt eller kör du "normal"?

Anmäl
2015-09-18 10:39 #3 av: Adelheid

Kan svara hær också. Jag vill. :) Jag startar nu min 7:de vecka och har gått ned totalt 5 kilo. 2 kilo sedan jag børja dokumentera min viktnedgång. Går sakta men sækert nedåt.

Anmäl
2015-09-18 17:38 #4 av: ismalund

Vad kul att du vill vara med :)

Snyggt jobbat! Sakta men säkert är ju det bästa sättet! Hur känns det hittills då, går det "lätt" eller vad man ska säga, eller upplever du att det är jobbigt?

Jag har hållit på i 6 månader och tappat 27 kilo. I dag är jag lite extra lycklig för jag har nåt ett delmål som jag kämpat för länge, så jag ska ta och boka in en tid hos frisören som jag lovade mig själv att göra när målet blev nått :)

Anmäl
2015-09-18 21:32 #5 av: Eron33

Jisses vad bra jobbat!
Jag äter nog nåt mitt emellan strikt och normalt! Skriver inte in någonstans och vi gör mat på recept från tidningarna allt om lchf och matkärlek vilket kan betyda att vi äter någonstans mitt emellan. Frukosten består av kaffe med äggmjölk och 2 ägg stekt i smör eller kokta! Brukar ofta ha dipsås gjord på kryddblandingar i en blandning av creme fraiche, majonnäs och en skvätt grädde till grönsaker ofta blomkål!Tänker att så länge jag går ner så får det gå bra med dessa nivåer! Hade en vecka då det gick uppför då bytte jag ut gräddmjölken i kaffet till äggmjölken!

Anmäl
2015-09-19 16:00 #6 av: Zepp

Det är själva meningen med det här forumet.. så kör på, stöt och blöt dina bekymmer/framgångar!

Fortsätt helst i denna tråden så folk hänger med!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-09-19 16:07 #7 av: ismalund

Tycker det verkar som en bra nivå!
Spännande med äggmjölk, det har jag aldrig vågat mig på... Är det gott?

Anmäl
2015-09-19 19:10 #8 av: Eron33

Jag känner knappt skillnad på den och mjölk i kaffet! Dessutom mättar den ju lite också då det är både ägg och fett i superbra! Säg till om jag ska skriva hur man gör annars kan ni hitta den i en annan tråd här! Där jag hittade den!

Anmäl
2015-09-19 19:13 #9 av: Eron33

Hittade den på tråden Hur gör man äggmjölk #13 Ewa N! Jag gör den på 5 ägg då räcker den 2-3 dagar för mig tar den med till jobbet också!

Anmäl
2015-09-27 12:16 #10 av: Acka79

Hej, jag är alldeles ny här och hänger gärna på:-) Jag tänkte bli av med ca 10 kg som jag inte vill ha tillbaka vilket alltid har varit mitt stora problem, viktpendling alltså!

Hur har det gått för dig/er?

hej fr Acka

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.