Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter

Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på fågelrätter

Frysta kycklingdelar

2015-08-24 21:35 #0 av: Jessell

Förra veckan köpte jag en påse med frysta kycklingdelar. Hela förra veckan levde jag på det, gjorde dem bara i ugnen då och åt med olika tillbehör men nu är jag trött på det. Vad kan jag göra på resten? Det ska vara billigt,  kolhydratsnålt och fett. Några andra ingredienser jag har hemma och gärna blir av med är creme fraiche, philadelphia och tomat. 

Tack på förhand!

/fattig student

Anmäl
2015-08-24 22:14 #1 av: OlgaMaria

Kan du inte köpa något annat och spara kycklingen ett tag? Så dumt att föräta sig på olika livsmedel så att man tröttnar på det. Om du nu fortsätter äta bara kyckling är risken stor att du inte vill äta kyckling igen på vääääldigt länge.

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2015-08-25 21:14 #2 av: ullebull

gör en sallad, eller ta kycklingkött, stek upp, krydda, slå på cf , philadelfia och tomat och låt koka ner lite, jättegott och fett.

Anmäl
2015-08-26 09:57 #3 av: Sarah-S

Jag skulle frysa in och äta annat ett tag
Annars är det här en favorit
http://lottamat.se/adelkyckling-med-stekt-strimlad-vitkal/

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.