Annons:
Etikettmat-recept-på-fågelrätter
Läst 5086 ggr
Jessell
2015-08-24 21:35

Frysta kycklingdelar

Förra veckan köpte jag en påse med frysta kycklingdelar. Hela förra veckan levde jag på det, gjorde dem bara i ugnen då och åt med olika tillbehör men nu är jag trött på det. Vad kan jag göra på resten? Det ska vara billigt,  kolhydratsnålt och fett. Några andra ingredienser jag har hemma och gärna blir av med är creme fraiche, philadelphia och tomat. 

Tack på förhand!

/fattig student

Annons:
OlgaMaria
2015-08-24 22:14
#1

Kan du inte köpa något annat och spara kycklingen ett tag? Så dumt att föräta sig på olika livsmedel så att man tröttnar på det. Om du nu fortsätter äta bara kyckling är risken stor att du inte vill äta kyckling igen på vääääldigt länge.

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

ullebull
2015-08-25 21:14
#2

gör en sallad, eller ta kycklingkött, stek upp, krydda, slå på cf , philadelfia och tomat och låt koka ner lite, jättegott och fett.

Sarah-S
2015-08-26 09:57
#3

Jag skulle frysa in och äta annat ett tag
Annars är det här en favorit
http://lottamat.se/adelkyckling-med-stekt-strimlad-vitkal/

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Upp till toppen
Annons: