Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Motion & träning

Mjölksyra och kramp

2015-08-14 11:41 #0 av: Lilla Hiawatha

Har ätit LCHF i 4 år och har sista månaden fått problem med mjölksyra och kramper. Har tränat mycket i hela mitt liv; löpning, styrka mm mm. Har aldrig varit överviktig utom vid mina graviditeter. Nu kan jag inte gå uppför en lång trappa eller en brant backe utan att få mjölksyra och benen tar fullständigt slut. Trots att jag i många år ätit magnesium-tillskott för mina kramper i fr f a vaderna, vaknar jag numer varenda natt med kramp i underbenen. Någon som vet vad detta beror på och vad man kan göra?

Anmäl
2015-08-15 11:13 #1 av: Zepp

Det där är ju omställningsproblem.. och skall knappast komma efter 4 år?

Så det torde bero på något annat.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-08-19 13:55 #2 av: Inkanyezi

Det är inte typiska symptom av någonting som hänger ihop med LCHF som jag känner till. Jag tror att det är bättre att du kontaktar vården och tar reda på om du har några brister av något slag eller vad det kan vara som orsakar dina kramper.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.