Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Blodketoner

2015-07-29 10:47 #0 av: Ida78

Var på vårdcentralen idag för provtagning och när jag var där bad jag dom mäta blodketoner, vilket jag aldrig gjort. 3,2 blev resultatet! Hade druckit fettkaffe innan med 60 g fett. Har varit väldigt noga med maten nu en vecka med ca 70-90g protein, 150 g fett o under 20g kolhydrater, 1800-2000 kalorier. Men ska det ligga så högt?

Anmäl
2015-07-29 13:15 #1 av: Zepp

Det stämmer nog rätt bra!

Ketoner går upp och ner.. blodsocker är konstant.. iallafall om man är frisk!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-08-04 10:20 #2 av: ManU77

Och nivån på 3,5 är inte alls extrem på något sätt... alltså inte alls farlig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.