Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Länkar - Radio/TV

Röster i Radio

2015-06-25 11:26 #0 av: maxiq

Kalle Moreaus berättade i sitt Sommar-program igår om när han upptäckte LCHF och de starka reaktionerna från matindustrin.

"Matindustrin slog hårt bara för att vi sa att det kan vara läge att vara restriktiv med socker och vitt bröd och pasta och och läsk godis till överviktiga barn"

P.S. En viss Rössner är dagens gäst i P4 Extra vid 13.30-tiden

Edit: Nu har jag ändrat länken så att den går direkt till när Kalle pratar om LCHF. SR hade skojat till det och länkade till filen med musik fast jag gjorde länken till filen utan musik... Vilar huvudet i handen

Klicka bara på Play-symbolen i överkanten. Annars börjar det vid 58.37 om det inte funkar.

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2015-06-25 22:06 #1 av: nilu

Tänk vad lite man vet. Jag har alltid tänkt tipsa Kalle om LCHF och så visar det sig att han för flera år sen hittat dit, och även varit en aktiv förkämpe för att sprida budskapet. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.