Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Bagerina Produkter

2015-06-02 21:43 #0 av: Essaka

Hej där!

Jag har nyligen flyttat till Göteborg. Min fråga är om det är någon som vet jag kan hitta Bagerinas bakmixar i någon fysisk butik?

Anmäl
2015-06-03 01:44 #1 av: diva77

Kolla bodystore.com coop eller hemköp har ibland en del lchf saker

Anmäl
2015-06-03 05:41 #2 av: diva77

http://www.rawfoodshop.se/low-carb.html/

där hittar du massor

Anmäl
2015-06-03 17:59 #3 av: Essaka

Ja nätet hittar jag det... Men jag undrar mer om någon vet/har sett bagerinasprodukter i någon butik i Göteborg.

Anmäl
2015-06-03 18:43 #4 av: diva77

Nä tyvärr inte men ser jag så hojtar jag till☺

Anmäl
2015-06-03 18:46 #5 av: [Annamaja27]

Jag såg dem på citygross i halmstad så kanske att de finns även i kungälv (närmaste citygross i gbg)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.