Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Plastbit i ananasen.

2015-05-18 05:55 #0 av: [laloli]

Den här plastbiten fick jag i munnen när jag åt krossad ananas från Eldorado, köpt på Willys.. Tur tänderna höll! Inte första gången jag får skit i det jag köper. Vissa konserver, tänker på makrill i tomatsås och trots ett långt brunt hårstrå (Eldorado!) för inte så länge sen, "måste" jag köpa men övrigt tror jag att jag ska sluta med det.

Anmäl
2015-05-18 07:09 #1 av: Niklas

Skicka bilden och berättelsen till svenska importören. Tur att du inte skadades.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2015-05-18 07:44 #2 av: starhawk

Sånt händer ibland, en gång fick jag en skruv i köttfärsen jag trodde först det var en sten men när jag plockade ut den ur munnen såg jag vad det var

Värd för Knivtillverkning  & Slöjd iFokus

Anmäl
2015-05-18 07:46 #3 av: [laloli]

Har tänkt åka och lämna den på Willys där jag köpte ananasburken. De borde va intresserade, tycker man. Men jag kan skicka en bild till importören också, bra förslag!

Anmäl
2015-05-18 07:47 #4 av: [laloli]

Tur det inte var en tand du plockade ut, starhawk :-)

Anmäl
2015-05-18 09:03 #5 av: Skymning

Förmodligen har något i produktionen gått sönder och det tagit en stund innan man upptäckt det.

Även om hår inte har några bakterier direkt, så känns det ju inte så mysigt. När jag jobbade i matproduktion hade vi alltid hårnät på oss för att undvika att något sådant skulle kunna hända.

En död mus hittade vi i de frysta råvarorna en gång. Vilket liv det var för denna lilla mus. Tur den inte gick ut i produktionen. Skämtar

Och jag hade nog kontaktat inportören i första hand, för butiken i sig gör nog inget åt det. Det är ju fabriken som tillverkar sakerna som behöver ha informationen också, för att kunna göra åtgärder för att hindra sådant här i framtiden.

Anmäl
2015-05-18 10:00 #6 av: Zepp

Eldorado/ Axfood är nog intresserad av att du hör av dig.

Men de vill nog veta vad som stod på burken datum och liknade!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-05-19 05:19 #7 av: [laloli]

Det är inte trevligt hitta nåt annat i burken än det man förväntar sej.

Jag bjöd mamma på fika på kondis i vintras. På det här fiket kan man se in i själva bageriet när man sitter i lokalen. Mamma tog en prinsessbit och efter några tuggor plockade hon ut ett tjockt grått skäggstrå. Bagaren hade skyddat håret på huvudet men inte håret i ansiktet. Jag gjorde påpekande till kommunen som skulle göra en inspektion (om dom gjorde det vet jag inte). Men mamma får jag inte dit fler gånger.

Anmäl
2015-05-23 04:46 #8 av: hemul

Hittade en avklippt nagel i en bulle tror jag det var en gång. Jätteäckligt. Hårstrån är också vidrigt, men naglar vinner nog.


Anmäl
2015-05-23 05:35 #9 av: [laloli]

Håller med dej, hemul. URK!

Anmäl
2015-05-23 08:42 #10 av: Skymning

#8 Fy för den lede. Misstänker att hungern försvann snabbt. Illamående

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.