Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsovinster

Reportagebok om hälsovinster - efterlysning

2015-04-24 10:37 #0 av: Cim92

Hej,
Jag heter Cim och är 22 år. Jag har en idé på en reportagebok som jag ska börja skriva på och vill därför komma i kontakt med dig som känner att du vill dela med dig av och peppa andra människor med din historia! Om du gått ner mycket i vikt, blivit frisk från diverse åkommor (diabetes, hudsjukdomar, magproblem, astma osv), genom LCHF hittat motivationen till träning eller bara är väldigt nöjd med livet sen LCHF så får du väldigt gärna kontakta mig på cim.wennstrom@gmail.com. Det viktiga är att DU är nöjd med vad du åstadkommit och känner att du vill inspirera andra! Ett plus är om ni har före- och efterbilder som ni kan tänka er att dela med er av. Alla typer, åldrar, variationer av LCHF och historier är välkomna, jag vill ha så blandat som möjligt! Har ni några funderingar eller bara vill veta mer så skicka iväg ett mail, jag hoppas på att få en bombarderad inkorg med massvis av intressant människor! Jag kommer till slut välja ut mellan 10-20 personer beroende på hur mycket material jag får, Vissa intervjuer blir med djupa och andra lite lättare. Vill man inte gå ut med namn eller bild så går det självklart att lösa. All kontakt mellan oss kommer stanna mellan oss och innan någonting går till tryck så ska det kännas 100% bra för alla :)
- Cim

Kostrådgivare och funktionsmedicinsk terapeut www.appetight.se

Sajtvärd för Funktionsmedicin

Anmäl
2015-04-25 14:04 #1 av: Zepp

Här har du nog de som kommer att svara.

https://www.facebook.com/groups/1401779680072144/?fref=ts

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.