Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

gott proteinbröd

2015-04-15 11:02 #0 av: KatNyb

Jag vill gärna ha en macka på morgonen. Hittade för en tid sedan proteinbröd Va Gott (bakat i Tyskland) på ICA. En sådan skiva varje dag ger 3,75 gr kolhydrater. En förpackning innehåller fem skivor och kostar ca 23 kr. Det är godare än Liedls proteinbröd, tycker jag.

Anmäl
2015-04-15 11:21 #1 av: jiim

"proteinbröd" säger sig själv vad det är. Bröd med extra mycket veteprotein=gluten. Detta brödet innehåller MYCKET mer gluten än vanligt bröd.

Första ingrediensen (förutom vatten) i innehållsförteckningen är gluten

Kan vara bra att veta om man vill äta nyttigt :)

Anmäl
2015-04-15 15:16 #2 av: KatNyb

Ja, absolut bra att veta om man inte tål gluten! Tack för info Jiim.

Anmäl
2015-04-15 21:39 #3 av: peoy

Om du inte har en genmodifierad kropp för att tåla gluten, så är du som precis alla andra mer eller mindre känslig för gluten.. Testa vara utan gluten i några veckor och fundera på om du märker nån skillnad..

Anmäl
2015-04-16 09:54 #4 av: Halvdansken

Hu vad dyrt! 5 kronor skivan.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.