Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

Gallbesvär, diabetes , LCHF

2015-03-28 09:25 #0 av: eliro

Hej. Jag har fått veta nyligen att jag har fått diabetes, förslag av sköterskan är att övergå till LCHF-kost. För många år sedan operereade jag bort gallblåsan, innehöll mycket sten och grus.

Har haft gallanfall lite då o då .. tar papaverin, men de hjälper föga. Svaret jag fått av läkare är att det är gallgångarna i levern som krampar.

Sen jag nu övergick till LCHF-kost har jag haft två anfall, mycket långvariga , upp till 24 timmar... just nu med lite feber därtill...

Jag äter inte nötter, äpplen, skal på gurka osv...

Hur kan jag undgå dessa hemska anfall ?????

Anmäl
2015-03-28 09:43 #1 av: Zepp

Näe det kanske inte är så konstigt att det inte hjälper för det är mot kramp i magtarmkanalen?

Tar du annan medecin?

Papaverin har setts samverka med andra medeciner, då det verkar på Serotonin och Dopamin-systemen.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.