Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

16:8 nytt för mig

2015-03-21 06:56 #0 av: Maligochen

16:8 är helt nytt för mig. Kan man köra bara några dagar i veckan eller ska man köra alla dagar? Jag vill äta enligt 16:8 för att ned i vikt. Har stått still i ett år ca.

Anmäl
2015-03-21 08:06 #1 av: Zepp

Det gör jag i princip varje dag.

Det blir så helt naturligt med LCHF.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-03-21 08:16 #2 av: Siggebus

Samma här som Zepp...fast kanske jag fastar snarare 19 timmar i stället för 16 om jag räknar riktigt noga :)
Äter bara vid lunch och sedan vid 17-tiden och det är inget jag planerat från början.
Blev till slut så när jag kände att jag faktiskt inte var så hungrig.

Viktigt är ju att man äter sig mätt när man äter och inte svälter sig och kanske kollar av att det man äter är tillräckligt så kroppen får den energi etc den behöver. Det går ju inte ut på att svälta kroppen.
Vissa vänner förfasar sig över hur lite jag äter mitt på dagen (inte heller planerat - går på hur jag känner) men då äter jag desto mer senare.

Anmäl
2015-03-21 10:30 #3 av: parsley

Man bör äta 16:8 så ofta som möjligt och helst varje dag, för bästa effekt. Det gäller bara att hitta ett ätschema som passar de dagliga rutinerna.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.