Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF - Problem

Ang min dotters viktnedgång

2015-02-10 07:45 #0 av: wickan57

Min dotter som har en kraftig övervikt började med LCHF 13/1, hon tränar lite också på ett gym. Nu står hon still säger hon vilket jag tycker är konstigt.

Har läst om att man står still ibland men det borde väl inte vara i början så här?

En orolig morSnopen

Anmäl
2015-02-10 08:02 #1 av: Inkanyezi

Jag tycker också att det är konstigt att hon säger så, efter fyra veckor.

Lite längre perspektiv borde man nog ha, och på så kort tid kan man knappast konstatera någon "platå" i viktutvecklingen. Alldeles självklart kan den "stå still", men då handlar det om betydligt längre tid.

Anmäl
2015-02-10 08:04 #2 av: Candela

Kan det inte bero på menscykeln? Min vikt kan variera upp till 2 kg under månadens gång, just för att jag lägger på mig vätska successivt under veckorna mellan ägglossning och mens. Den vätskan släpper sen när jag får mens, och så börjar allt om igen.

Anmäl
2015-02-10 14:43 #3 av: hemul

Nu står hon still, skriver du. Innebär det att hon har gått ner men inte gör det just nu och i så fall hur mycket?


Anmäl
2015-02-10 18:20 #4 av: Zepp

Träning gör bland annat att man går upp, dels så är det själva syftet, dels så binder man vatten av träning!

Dock så menar man att det vattnet kissar man ut så småningom, dels så bygger man upp de muskler man använder.. så den vikten är oftast av godo för hälsan på längre sikt.

Hon skall absolut fortsätta träna även om det fördröjer att vågen visar på viktnedgång, den mäter ju inte hennes hälsa.. bara vikten!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.