Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Gå ner i vikt med just dance 4

2015-02-09 15:56 #0 av: My2000

Jag har just dance 4 och jag undrar hur många låtar man måste dansa för att gå ner 1 kg

Anmäl
2015-02-09 16:03 #1 av: Gladasvampen

eh.. det är ganska svårt att gå ner i vikt genom att dansa till ett tv spel.. det är svårt att gå ner i vikt i allmänhet utan förändrad kost. Det är svårt att säga hur många låtar som du skulle behöva dansa för att få en någorlunda motion.. av egen erfarenhet krävs det ungefär 5 låtar innan man känner sig svettig, men det lär behövas runt 500 låtar för att gå ner i vikt genom att bara dansa.

Anmäl
2015-02-09 16:09 #2 av: tlover

Om åldern stämmer på din presentation ska du inte bry dig om att försöka gå ner i vikt i din ålder (om inte du är sjukligt överviktig men då ska du göra det med läkarkontakt eller liknande). Vill du dansa så ska du göra det för att det är kul helt enkelt.

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2015-02-09 16:12 #3 av: KunskapÄrMakt

Din fråga är i princip omöjlig att svara på. I övrigt håller jag med ovanstående.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.