Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Ketostickor visar jättehögt?

2015-02-01 19:39 #0 av: LinaIsabell

Jag testade köpa ett märke ketostickor som heter keto-diastix. De visar både glukos och ketoner i urinen. Jag testade använda en (har ätit LCHF i ca 2 veckor den här omgången) och enligt färgtabellen så är ketonmängden det högsta skalan visar (16 mmol/L). Kan det stämma?  

Anmäl
2015-02-01 20:24 #1 av: LinaIsabell

Kan tillägga att jag troligtvis dock är något uttorkad eftersom jag drack alkohol igår.

Anmäl
2015-02-01 20:59 #2 av: Zepp

Så länge du inte är typ1 så är det ingen fara.

Kan väl stämma då det är överskott du kissar ut.. acceton.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2015-02-02 08:46 #3 av: spirit

Så länge du inte har P-glukos över 12 mmol/L är det normalt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.