Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

Fluor i mjölken

2014-12-25 23:45 #0 av: Anders-S

Istället för att minska sockret:

”360 tolvåringar på fyra orter i Sydsverige ska under två års tid delta i ett experiment där en del av dem får fluor i sin mjölk. Undersökningen genomförs med hjälp av sjätteklassare i Färjestaden, Alvesta, Halmstad och Sölvesborg.”

DN 2014-12-01

http://www.dn.se/nyheter/sverige/elever-far-fluor-i-mjolken/

Anmäl
2014-12-25 23:51 #1 av: Aleya

Om jag får lov att låta lite som en "foliehatt" så är inte flour nå mycket bättre då det fastnar på tallkottkörteln.

så är lite kritisk till detta.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-12-26 00:01 #2 av: Huygens

Med tanke på att det mesta fluoret går ner i magen, är det ju sådär...


Anmäl
2014-12-26 00:14 #3 av: Aleya

#2 ungarna kanske börjar lysa lite extra. ;)
Gör kanske ungarna lite gott i mörkret. ;)

Dåligt skämt om flour(erande) ljus

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-12-26 00:18 #4 av: Huygens

På Island hade dom ju en gång ett långvarigt vulkanutbrott över ett år som osade konstig vit rök väldigt länge. Folk dog oförklarligt och i modern tid har man grävt upp en del skelett, som haft stora benknölar och smärtsamma missbildningar. Det var små mängder fluor som dom islänningarna andades in från vulkanröken och som deformerade skeletten och orsakade andra skador.


Anmäl
2014-12-26 14:48 #5 av: Anders-S

Lite länkar:

Sida 91-102 Chapter 5  Fluoridation  E Mullins Murder by Injection:

http://www.conspirazzi.com/wp-content/uploads/2011/01/murder-injection-mullins.pdf

http://www.vaken.se/?s=fluor

Anmäl
2014-12-27 11:56 #6 av: TjockaBerta

Vad hemskt. Hade jag en 12-åring hade hen inte fått delta i studien.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.