Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

Debatt i tvåan igår

2014-11-28 13:33 #0 av: Bobbymilu

Såg  inte hela programmet, men någon nämnde att vi har med ohälsa för att vi äter mindre fett och mer lättprodukter nu. Omedelbart skrattade någon om att det är ju Lchf och sen slutade man tala om detta. Har vi så många fiender??

Anmäl
2014-11-28 15:07 #1 av: hemul

Det beror nog på hur man tolkar det. Jag uppfattade faktiskt inte kommentaren så. Sundström gjorde inte särkilt bra ifrån sig, var ganska långranding och svamlig utan att få särkilt mycket sagt. Jag uppfattade mer programledarens kommentar som "ja ja, men nu kanske vi ska hålla oss till ämnet".


Anmäl
2014-11-28 17:10 #2 av: Inkanyezi

http://www.svtplay.se/video/2502184/debatt

Det börjar 26:30 in i programmet.

Anmäl
2014-11-28 19:12 #3 av: aktagrottman

Ganska tråkig "Debatt" men lite intressanta saker kom i alla fall upp.

Varför var 17 åringen med? Hon var ju på gränsen till att brista ut i gråt under hela programmet.

I alla fall Svt snackar om att de är en politisk obunden kanal så kallad public service.
Men ofta kan man märka på programmen att de är vinklade år ett visst håll.
Antingen för att programledaren är dragen eller nyfiken åt det hållet.
Eller för att det är en politisk bunden kanal med förutfattade meningar.

Anmäl
2014-12-01 00:16 #4 av: KunskapÄrMakt

"Debatt" är något jag skrattar åt numera. Fullständigt intelligensbefriat program. I nivå med kvällstidningsjournalistik skulle jag vilja säga.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.