Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker

Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Mat - Recept på efterrätter och sötsaker

Ta bort socker ur receptet?

2014-11-11 20:09 #0 av: Loria

Hur viktigt tror ni sockret är för konsistensen i detta recept? Vad har sockret för funktion? Tror ni man kan baka detta recept, men med kanske med lite steviaströ istället för socker?
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Lighter-Than-Air-Chocolate-Roll-104573

Anmäl
2014-11-12 10:37 #1 av: Kvothe

Tror inte det går arr få samma resultat i ditt recept utan sockret. Den ganska stora mångden socker som används i receptet är för flera maräng-typer som blandas ihop med smält choklad för en luftig kaka. Har bakat liknande utan socker, vilket böev fluffigt och intressant men inte alls som de besktivit i receptet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.