Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg

Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg

Bästa receptet med tofu (vegetariskt)

2014-11-08 16:00 #0 av: Maja

Min hjärna står helt stilla. Vad kan man göra för kul med vanlig tofu?

Hittills har jag bara stekt den i bitar eller haft den i en gryta med kokosmjölk, sambal oelek, broccoli och blomkål, sedan tar idéerna slut.

Tillägg: Helst med lite till lagom mycket fett. Klarar inte av stora mängder. Är mer ute efter lågt kolhydratsinnehåll.

Anmäl
2014-11-08 16:03 #1 av: Ralph

Jag sökte lite och hittade en del länkar:

http://www.hittarecept.se/s/tofu-f%C3%A4rs.html

http://www.bloglovin.com/blog/post/4583211/715625087

Anmäl
2014-11-08 16:08 #2 av: tlover

terökt tofu såklart Glad(nu kan jag inte så mkt om lchf men den borde vara ok, man får bara tillsätta en fet sås tror jag).

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2014-11-08 16:12 #3 av: Maja

#1 - Tack, har också googlat, men alltid roligare att höra vad andra rekommenderar!

#2 - Lät spännande, tack!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.