Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni?

- Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Medlemmar - var bor ni?

Lchf'are på västkusten

2014-10-17 21:23 #0 av: Cleaneatingbyannika

Känner mig ensam i min kärlek till lchf. Har lyckats få över min man till lchf men har inga vänner som äter lchf. Jag undrar om det finns några längs västkusten som precis som jag älskar lchf och vill knyta kontakter :)
Bor själv i stenungsund en bit norr om Gbg

Anmäl
2014-10-17 21:46 #1 av: Zepp

De brukar ha träffar i Ggb någon gång om året!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-10-18 09:08 #2 av: Cleaneatingbyannika

Då ska jag hålla ögonen öppna!

Anmäl
2014-10-19 18:40 #3 av: Effie

Uttryck det så här kanske: Vi har gärna träffar i Göteborg, men det har inte varit så mycket aktivitet på sista tiden. Vi är ett gäng här på Kolhydrater ifokus; det finns ett antal som är inne på Kostdoktorns forum, det finns en facebookgrupp för lchf i göteborg. Och i alla är det helt ok att föreslå en träff. Jag brukar hänga med på det mesta.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.