Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt

vikt

2014-10-12 11:06 #0 av: almera

Jag har ätit lchf i 4 månader och mitt blodsocker har gått ner till 39 och jag äter inga diabetes mediciner längre. Varför går jag inte ner i vikt? Har ca 20 kg övervikt.

Anmäl
2014-10-12 14:05 #1 av: hemul

Det funkar inte rakt av på alla och långt ifrån alltid i så rasande takt som det ibland kan verka. En del provar att utesluta ännu mer (ännu "striktare", bort med mjölkprodukter, ost, nötter o.s.v.), en del håller koll på kalorierna, en del tränar och en del kör en kombination av förut nämnda knep.


Anmäl
2014-10-12 15:58 #2 av: Zepp

Det viktiga är att du har fått kontroll på ditt blodsocker, det lär borga för ett framtida friskare liv hur som helst.

Sen det där med vikten, det är svårt att bränna bort extra fett, det kräver dels kaloriunderskott och en bra ämnesomsättning.

Kroppen vill lixom inte bli mindre hur lätt som helst.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.