Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF - Problem

vilseledande recept

2014-09-19 22:12 #0 av: gunvald

Nu var det så här att Jag ville lära mig hur man räknar ut kolhydraterna i ett recept,naturligtvis har Jag ätit mat som varken varit kalori ellerkolhydratberäknat tidigare???,men trodde i min enfald att Jag skulle få hjälp på detta forum, och inte få en massa högtravande och överlägsna svar, mycket besviken och känner mig dumsom gav mig ut i kolhydrat träsket!!! 

Anmäl
2014-09-19 22:18 #1 av: VildaVittra

Överlägsna? Förlåt att jag lade min tid på att vänligt svara på din fråga. Det var dumt av mig att tro att du ville ha svar på något du tydligt inte förstod. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-09-19 22:19 #2 av: [Yllhilda]

Jag har funnit att matkalkyl.se är ett bra gratis  komplement, särskilt som du kan spara dina vanligaste varor i en lista och sen klicka i dem du använt och vilken mängd.  Lite gormigt kanske att räkna gram, men jag tror man snabbt vänjer sig. Glad

Högtravande svar?

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.