Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter

Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter

Kanongott!

2014-09-04 08:45 #0 av: mojan

Kan inte lägga in länken men kopiera den och läs receptet, gör det sedan en dag. Det blev så himla gott!

http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=950

Anmäl
2014-09-04 20:40 #1 av: Zepp

Sådär gör jag med torsk.. tinade torskblock!

Fast jag har finstrimlad purjo och tunna skivor tomat i stället för grönsaksblandningen!

Du vet ibland kan man springa på 5 torskblock till extrapris!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-09-05 11:47 #2 av: mojan

Jag gillar torskrygg istället för torsk i block. Ska göra denna rätt med kyckling och wokgrönsaker och en smarrig chilisås till.  Gott ska det bli.
Tack för din kommentar.

Anmäl
2014-09-05 13:14 #3 av: Zepp

Torskrygg är gott.. men som sagt vad.. ibland springer man på torskblock av fileer till extrapris.

Jättebra att ha hemma i frysen.

Oså blir det en svingod fiskgratäng.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-09-05 16:59 #4 av: JMW

Det där receptet har jag missat fast jag ofta hänger på den sidan och letar efter inspiration.  Har både lax och torsk i frysen. Måste prova detta någon dag.

Tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.