Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter

Omelett i mikron.

2014-09-04 08:40 #0 av: mojan

Man tror inte att det kan bli gott med att göra omelett i mikron men det blir faktiskt gott. 
Jag vispar ihop två ägg med några matskedar grädde i en mikroskål, tar i lite baconbitar. In i mikron ca 1 min, ta ut och rör om och in igen ca 1 min. Det blir jättegott. En snabb och enkel rätt när man har bråttom eller känner sig hungrig. Man kan blanda i vad som helst och man kan ha stående i kylen för att sedan ätas kallt eller värma på lite i mikron.
Testa!

Anmäl
2014-09-04 20:07 #1 av: aktagrottman

Gjorde ofta så förr när jag inte hade tid och glömt lunch eller inte hade tig, snabbt och gott.

Anmäl
2014-09-05 11:50 #2 av: mojan

Jag visste inte att man kunde steka bacon i mikron men det går alldeles utmärkt. Jag testade efter att ha läst på en Lchf-sida. Knaprigt gott blev det.
Tack för din kommentar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.