Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

En ny början.

2014-09-04 08:25 #0 av: mojan

Jaha, då är jag på banan igen efter 5 år. Jag har hattat hit och dit med Lchf och "vanlig kost". Nu är det dax att tänka om igen.
Jag har ökat i midjemåttet under dessa år med kolhydrater men ändå inte mer än 4 cm på dessa år. Jag är mest rädd att levern tagit skada (läste mitt gamla inlägg idag) därför ska jag göra ett nytt försök att rädda den. Det sägs av en del här inne att kolhydrater av alla de sorter försämrar levern så nu fick jag mig en ny tankeställare och försöker lägga om kosten.

Anmäl
2014-09-04 17:58 #1 av: Zepp

Ja altså inte kolhydrater per se, utan hög glykemisk belastning.. och då spelar det mindre roll huruvida de kolisarna kom från bra källor eller ej.

Såå.. man kan ta bort alla onödiga kolhydrater utan näring och som regel behålla alla grönsaker.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.