Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Low Carb Öl???

2014-07-14 23:26 #0 av: Marie110

Hej,

är det någon som vet om lågkolhydratölet Spot Light finns kvar på marknaden. Köper vanligtvis Bright Brew men tydligen ska Spot Light ha ännu mindre kolhydrater... :) Någons som vet? Eller kanske finns det ytterligare alternativ? Äääääälskar öl.... :)

Anmäl
2014-07-15 20:35 #1 av: [Oceansoul]

Sök på systembolagets hemsida? Jag brukade innan jag fick min glutendiagnos funkade Spendrups bright utmärkt den har väldigt lite kolhydrater. 

Anmäl
2014-07-15 21:19 #2 av: Lurtz

#1

Saxon som finns på bolaget är glutenfritt och ligger rätt så lågt i kolhydrater (1.5%), smakar helt okej också. Enligt mig iaf. Enligt en del andra inte.

Anmäl
2014-07-16 11:09 #3 av: diggafett

Får du tag i finskt öl så har Koff ett mellanöl som heter Koff Lite och som har 0,3 gram kolhydrater per 100 gram. Så en liter av den sorten ger totalt 3 gram kh.

http://www.alko.fi/en/products/784566/

Anmäl
2014-07-28 17:28 #4 av: Krobb

Synd bara att i stort sett alla ölsorter (de jag testat) med lågt kolhydratinnehåll smakar rent ut sagt skit.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.