Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Sukrin Melis?

2014-06-29 09:53 #0 av: Vemsan

Hej! Tänkte höra vart man kan få tag på Sukrin Melis utan att behöva beställa ifrån internet? Jag har för mig att det funnits i vanliga matvarubutiker men jag har inte hittat det någonstans på senaste tiden.

Tar gärna emot förslag på annan sötning med samma florsocker konsistens.

Anmäl
2014-06-29 11:53 #1 av: Sindri

Ica brukar ha både den och Sukrin gold. Om det inte finns i din butik så fråga efter den.

Anmäl
2014-06-29 18:16 #2 av: Zepp

ICA har en egen de kallar för sötströ!

Ligger oftast där man hittar andra sötningsmedel!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-06-29 19:05 #3 av: Veda

Jag brukar köpa Sukrin Melis på vår hälsokostaffär. Observera att Sukrin gold inte är 0 kolhydrater. 

Anmäl
2014-06-29 20:22 #4 av: Krobb

#3: Sant, tror den innehåller ca. 3 gram kolhydrater per 100g så mängden är ju försumbar om man inte förbrukar en påse på 500g vid varje tillfälle.

Anmäl
2014-06-29 23:03 #5 av: Vemsan

Tack för alla svar, ska kolla en extra gång på Ica butikerna här i närheten och höra av mig till dom om jag inte hittar något.

#2: Det använder jag redan men skulle vilja ha något med samma konistens som florocker.

Anmäl
2014-06-29 23:54 #6 av: NillaNina

Kör vanligt sukrin i matberedare/mixer eller liknande.

Anmäl
2014-06-30 05:57 #7 av: Vemsan

#6: Om jag ändå hade en matberedare så hade jag absolut gjort det. Har dock bara en billig mixer som börjar lukta bränt när man kör enbart torra ingredienser i den så det är tyvärr inget alternativ.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.