Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Polyartros - artros i många leder

2014-06-03 21:43 #0 av: solsinne

Hej!
Hoppas jag gör rätt nu :)
Jag är 47 år. Har i minst 30 år haft värk i olika leder och problem i ryggen. Mest fingrar och knän.
Idag är jag halvt sjukskriven (vill inte men har bara för ont).
Har artros i fötter, fotleder, knän, höfter, handleder, fingrar och troligtvis i nacken och ryggen.
Kronisk värk sedan många, många år.
Är otroligt positiv och lycklig men dukar naturligtvis under för oro och värk emellanåt.
Tar msm, slutat med gluten och laktos, går promenader på en halvmil och artrostränar.
Vill GÄRNA komma i kontakt med andra och ev starta en fb-grupp för att vi ska stötta varann och komma med tips osv.
Hoppas på respons.

Anmäl
2014-06-04 09:42 #1 av: Layza

Jag träffade i helgen, när jag var på kurs, en kvinna som hade haft allehanda ledproblem samt fibromyalgi. Periodvis hade hon varit sängliggande i månader, oförmögen att röra sig.

Hon hade på ett år blivit bättre av Paleokost, som väl är en variant av lchf fast utan mejeriprodukter. Det finns på facebook grupper för både paleo, lchf och kombinationer av de båda.
Hon var verkligen överlycklig.

Gurkmeja är bra för lederna. En matsked om dagen kan man ta.
Lycka till och var ihärdig med kosten!

Anmäl
2014-06-04 14:36 #2 av: Brynhilde

Det finns en sluten fb-grupp som heter LCHF med hälsofokus. Du kan ju ansöka om att få vara med och se om det kan vara nåt för dig.


Anmäl
2014-06-05 08:48 #3 av: solsinne

Tack för tipsen. Jag ska kolla upp lite mer på fb.
:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.