Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Bli av med vätska?

2014-04-19 22:00 #0 av: [Panama]

hej  ! Får man mindre vätska i kroppen av LCHF?? 


Jag har problem med plufsigt ansikte som jag tror beror på vätska ! Är även svullen under ögonen.

Har varit hos läkaren och kollat upp så att jag är fysiskt frisk.

Anmäl
2014-04-19 22:07 #1 av: Zolunia

Kolhydrater binder vätska. Om det är det som ger dig plufsigt ansikte... I don't know...

Anmäl
2014-04-20 00:56 #2 av: hemul

Drick mindre och kissa mera!

HTH
Stephan Rössner

Förlåt mig, Panama. Jag gör mig inte lustig över dig, kunde inte låta bli att travestera Rössner bara. Lipar

Tyvärr vet jag inte heller, mer än det som Zolunia sa, men eftersom du är här så äter du väl redan lågkolhydrat. Vet du om du äter väldigt mycket av något speciellt, t.ex. salt eller något som är salt?
Anmäl
2014-04-20 01:03 #3 av: Fetrik-Snubbe

Jag kan svårligen tänka mig att kolhydraterna gör speciellt stor skillnad huruvida du har ett plufsigt ansikte eller ej.


Övervikt eller dylikt? Vissa personer har ju rundare ansikte än andra...

Anmäl
2014-04-20 08:37 #4 av: [Panama]

Nä jag är smal.. Har alltid haft ett benigt ansikte med tydliga kindben och markant käklinje .. men nu är det plufs och runt...hm

Anmäl
2014-04-20 09:25 #5 av: Jarunka

Tar du kanske nån medicin eller naturpreparat, kosttillskott...???

Anmäl
2014-04-20 12:44 #6 av: Zepp

Plufsigt ansikte kan vara lite vad som helst.. allt ifrån normalt/genetiskt betingat till alkohol, hypotyreos, binjureproblem!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.