Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF - Problem

Pulverdiet!

2014-04-18 14:16 #0 av: [nanana02]

Hej! Jag har sedan drygt ett år tillbaka gått ner 30 kg med hjälp av LCHF, nu har jag ca 10 kg kvar men jag har inte gått ner i vikt på någon månad, dvs det går otroligt segt med dom sista kilona, skulle gärna se att jag i mitten/slutet av sommaren hade gått ner dom här 10 kilona och eftersom det går oerhört segt nu trots träning och bra kost så har jag funderingar på att köra en pulverdiet ett tag. Tänkte bara höra om det skulle kunna gå bra eller om det låter helt fel och att jag ska fortsätta med LCHF och träning. Jättetacksam för svar!

Anmäl
2014-04-18 15:18 #1 av: nyttiga_jag

Eftersom du gått ner så mycket redan, så antar jag att du lärt dig ett och annat. Om inte annat så genom att hänga här lite Skrattar

Om du läser på pulverdieternas innehållsförteckning och näringsvärden så ser du att de innehåller massor av kolhydrater.

Sen är det bara upp till dig om du tycker det är värt det att äta/dricka det.

Anmäl
2014-04-18 15:21 #2 av: Zepp

Hade jag varit dig.. och aspelut bli av med de sista 10 kilona så hade jag fortsatt med LCHF.. fast med mindre mat.. dvs klassisk kaloriräkning!

Alternativt bara en normal måltid om dagen.. rätt så näringsrik då.

För.. det finns inget magiskt i de pulverpåsarna.. bara väldigt lite kalorier.

Äggdeff är en metod!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-04-18 16:45 #3 av: KunskapÄrMakt

Nja, ingen pulverdiet. Tänk på att de flesta går upp all vikt de gick ned med pulverdieter, samt lägger på sig lite till.

Anmäl
2014-04-18 16:54 #4 av: Will Power

Äggdeff... !

Anmäl
2014-04-18 18:46 #5 av: Zepp

Äggdeff.. då äter man i princip bara ägg!

Deffar gör bodybuilders när de definierar sina muskler inför tävling.. dvs förbränner sitt kroppsfett så att musklerna syns genom huden.

Ägg innehåller i stort sett all näring vi behöver.. förutom c-vitamin.

Man får äta hur många ägg man vill.. vilket man inte vill.. så det blir en automatisk kaloribegränsning.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-04-18 19:20 #6 av: Lena123

Klart du inte ska sabba 1 års bra matintag med pulver.Förskräckt

En månads stillastående är ju faktiskt ingenting i det långa loppet, skulle tro att kroppen tar en paus innan den släpper på resten. Om du absolut måste göra något så tror jag mer på Zepps ide om kaloribegränsning, men med LCHF. Glad

Anmäl