Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för nybörjare

1 kolhydrat/100 gram - men det smakar ju så sött!

2014-03-20 18:28 #0 av: 1sanna1

Santa Marias kokosnötmjölk (den i konservburk) innehåller bara 1 kolhydrat/100 gram, och jag har många ggr funderat för mig själv hur det är möjligt, och om det verkligen stämmet... jag tycker den smakar sött, och kan enkelt öppna en burk och sitta och äta till fredagsmyset! Godis-nivå för mig. Är det någon som håller med?!

Och sist men inte minst - kan man lita på att det bara är en kolhydrat och dvs frossa på som vanligt?!

MVH.

Anmäl
2014-03-20 18:37 #1 av: Krobb

"Mini" varianten av deras kokosmjölk har enligt deras hemsida till och med endast 0,5 gram kolhydrater Skrattar. Dock är innehållsförteckningen identisk så man vet aldrig!

Brukar i övrigt mest använda mig av deras "extra creamy" kokosmjölk då den har bättre konsistens och därmed lättare att använda och dosera i matlagning etc. Den är också fetare men har enligt innehållsförteckningen 3 gram kolhydrater per 100 gram.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.