Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Gröntte med socker?

2014-03-15 22:49 #0 av: Mjäken

Så nu kan man inte ens lita på en simpel tepåse?

Norska forskare har hittat socker i vanligt grönt te...


http://www.expressen.se/halsa/test-avslojar-gront-te-kan-vara-en-sockerbov/

Anmäl
2014-03-15 23:02 #1 av: ChristianK

Hmm..antagligen mindre el inget alls i lösvikt, men man vet ju aldrig Skämtar

Anmäl
2014-03-16 13:55 #2 av: opssk

Blir såå besviken...har en sån förpackning med grönt te m ingefära i soppåsen nu...! Vad kan vi lita på om inte ens en tepåse?

Anmäl
2014-03-16 14:20 #3 av: hemul

Tepåsar har man väl aldrig kunnat lite på. Det är ju sämsta kvalitén, skräpet som blir kvar liksom. Nu när många teer är smaksatta så de ska smaka smågodis förvånar det mig faktiskt inte att de har i socker också. Jag tror inte risken är så stor om man köper en burk te utan konstigheter och där sorten är noga angiven. Darjeeling är Darjeeling liksom, inte Darjeeling + smakämnen + socker. På den tiden jag köpte grönt te var det nästan alltid gunpowder,  såg ut som små kulor som vecklade ut sig till hela blad i kannan. Svårt att få in socker där utan att det märks. Jag tror inte ens en tillverkare av bra te vill göra något sådant.


Anmäl
2014-03-16 16:28 #4 av: opssk

Jo det är nog så, men påsar är väldigt bekvämt, jag reser mycket med jobbet o då har jag alltid med ig snabbkaffe o tepåsar men får väl sluta med det nu...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.