Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Odjuren tillbaka på banan!

2014-03-12 07:36 #0 av: odjuren

Eftet att ha bestämt mig för att få lov att äta massa 'skit' över jul och nyår och sedan inte kommit tillbaka på banan har jag nu bestämt att nu j***ar ska jag tillbaka och dom sisa kilona ska bort!
Största anledningen till att jag inte kommit tillbaja ordentligt utan fortsatt i gamla ätbeteenden tror jag är bil olyckan jag var med om på nyårsafton! Men men, bättre sent än aldrig är jag tillbaka!

Jag har 5,5 kg kvar till mitt mål! Jag har då gått ner 30 kg sedan topp vikt och sedan start med LCHF har jag då gått ner 20 kg!! Kommer vid 'målgång' ha ett bmi på 23,4!

Anmäl
2014-03-12 07:50 #1 av: odjuren

Halloween 2012 till halloween 2013 väldigt stor skillnad!

Anmäl
2014-03-12 09:29 #2 av: Chilizera

Jätteskillnad!! :)

Anmäl
2014-03-12 09:58 #3 av: Lilltilda

Va kul att du är på G igen! Rimligt slutmål har du också så detta fixar du. 

Anmäl
2014-03-12 12:29 #4 av: kaisakavat

Heja dig - upp på banan med dig! 

Och snygg är du också. Glad

Vet inte vad det var för olycka du råkade ut för, men så fint att du verkar ok.

Anmäl
2014-03-12 12:44 #5 av: odjuren

De e skönt att vara på banan igen!!

Jag krockade på nyårsafton och fick en rejäl smäll på knät o kunde inte gå på två veckor ungefär

Anmäl
2014-03-12 16:11 #6 av: odjuren

#4 tack så mycket! Kände mig galet snygg på firmafesten aka halloween

Anmäl
2014-03-13 08:46 #7 av: Kajak11

Mycket snyggt. Hoppas att du mår bra igen efter detta? Det var häftigt så mycket du har gått ner....och bäst om du mår bra nu.Lycka till.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.