Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (1) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Off topic - (OT) - Om sajten - Frågelåda - MinMat Hälsa Hälsovinster LCHF för nybörjare Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på osträtter och fett Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Övrigt
Mat - Livsmedel

Kaffe med smak?

2014-03-11 18:58 #0 av: Piatra

Vad tror ni om smaksatt kaffe, är det ok enligt LCHF? Jag gillar inte alls kaffe annars, men har hittat hasselnötskaffe som faktiskt är riktigt gott med grädde och pyttelite stevia i. På påsen (http://www.pentik.com/Images/1KAH8210SU1.jpg) står inget annat än kaffe och arom som ingredienser.

Kan jag ta mig en kopp om dagen utan dåligt samvete tror ni?

Anmäl
2014-03-11 19:03 #1 av: Zepp

Hur som helst så lär det vara 99.99 % vatten.. eller hur?

Klart du skall dricka kaffe på LCHF.. det e ju halva maten!? Dreglar

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-03-11 19:05 #2 av: Piatra

#1 Så sant så.. Är nog bara lite nojig nu när jag hittar en kaffesort jag faktiskt gillar. :)

Anmäl
2014-03-11 20:22 #3 av: Krobb

Gick och tänkte på exakt detta häromdagen haha, har också kaffe med både hasselnötssmak och amaretto hemma. Antog att de var smaksatta med diverse aromer som bör väl rimligtvis inte vara några problem?

Anmäl
2014-03-24 13:16 #4 av: Froderberg

Hej hoppar in i  tråden nu när ni diskuterar kaffe, hoppas det är okej. Jag bara undrar, Vad är fetkaffe???

Anmäl
2014-03-24 13:41 #5 av: Ary

TS har jag rätt om det är ett bryggkaffe? Isf lär det vara helt ok. Pulvrena som blandas ut i hett vatten däremot undviker jag dock.

 

#4 Fettkaffe började väl som bulletkaffe, ekologiskt kaffe mixat med kokosfett. Går med smör också. Personligen ser jag det inte som en måltidsersättning eftersom det inte är varken vitaminer eller proteiner i, dvs 2 riktiga måltider om dagen äter jag. Det är dock bra som komplettering när man inte ätit tillräckligt eller på termos när man är iväg - då står man sig tills man får fast föda.

Anmäl
2016-01-05 17:47 #6 av: Carinha40

Bra att någon frågade. Jag fick ett kaffe från Kahl med smörkolasmak som var så gott att det inte går att beskriva, också detta ett bryggkaffe. Var orolig att aromen kunde innehålla socker och inväntar svar från dem i detta nu.
Om det är ok även om det skulle finnas något socker i aromen så tror jag att jag aldrig mer behöver godis. Detta kaffe med en skvätt grädde är helt underbart gott

Anmäl
2016-01-05 20:55 #7 av: Zepp

Kaffe i sig är godis!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.