Annons:
Etikettmat-recept-på-bröd-och-brödbaserade-rätter
Läst 5152 ggr
annainorrland
3/5/14, 1:30 PM

Sökes: Pizzabotten

Jag söker efter recept på en pizzabotten. Jag har sett recept här i en tråd men nu kan jag inte hitta den. Det är en gammal tråd. Kanske 2011 eller tidigare.

Pizzabottnen innehöll ganska mycket riven ost. Sedan var det grädde och eventuellt ägg och något annat. Inget mjöl och inget fiberhusk.

Är det någon som vet vad det kan vara för recept?

Annons:
-Cissi-
3/5/14, 1:34 PM
#1

Följer :)

Medarbetare på Chinesecrested ifokus. What is it that love does to a woman? Without she only sleeps: with it alone, she lives .

Sindri
3/5/14, 1:59 PM
#2

Var det denna?
http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4d7150b0b9cb462221063f8f-pams-lchf-pizza-amerikanskt-recept?bookmarks-4

Hade den i mina bokmärken. Du vet väl att du kan bokmärka alla inlägg du tycker är intressanta. Sen blir det lite lättare att hitta.

annainorrland
3/5/14, 2:05 PM
#3

#2 Jaa den är det. Tack snälla, nu är helgen räddad. Och jag var inte smart nog att bokmärka förut nej men nu ska det fixas :)

Lilltilda
3/5/14, 2:21 PM
#4

Vill du hålla nere proteininnehållet och istället lägga osten och mer protein PÅ pizzan och inte i själva bottnen så tipsar jag annars om denna: http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/51d187d78e0e743f1800203e-pizza-utan-agg-och-ost-i-degen

Den är min absoluta favorit numer.

~God loves you, and I´m trying! ~

annainorrland
3/5/14, 2:26 PM
#5

#4 Den kan jag också tänka mig att prova. Dock är jag lite "rädd" för fiberhusk efter att jag bakat något med det och fick ett fasligt knastrigt bröd som resultat. Men kanske var det bara jag som tog för mycket av husken.

OlgaMaria
3/5/14, 2:35 PM
#6

#5 Vet inte riktigt vad du menar med knastrigt. Husk gör brödet mer degigt och gummiaktigt. Jättebra för att hålla ihop en deg men blir inte gott om man tar för mycket.

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Annons:
annainorrland
3/5/14, 2:40 PM
#7

#6 knastrigt= som att tugga på sandkorn :)

Lilltilda
3/5/14, 2:47 PM
#8

#5 Jag har inte upplevt något "knaster" i receptet jag tipsat om. Använder denna husk <--- länk. (kan kanske skilja mellan märken). 
Har man för bråttom och inte låter husk svälla tillräckligt så kanske det blir mer fibrigt?

~God loves you, and I´m trying! ~

konichiwa
3/5/14, 3:30 PM
#9

En del av oss är mer känsliga för fiberhusk och känner det som att tugga på sand. Inte i alla recept men ibland.

Upp till toppen
Annons: