Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Kaffe +kokosolja +ghee

2014-02-23 17:52 #0 av: anitalindvall

Jag hittar inte tråden där det skrevs om denna blandning som man kunde dricka på morgonen. En slags shake! tacksam om någon kan hjälpa mig!!

Anmäl
2014-02-23 17:57 #1 av: nyttiga_jag

Är det MBC du tänker på? Magic Bullet Coffe, efter manicken som man kunde köpa på tv-shop för typ 100 år sen!

Anmäl
2014-02-23 17:59 #2 av: Orakletidelfi

Och som egentligen heter Bulletproof coffee, det där med magic bullet var ett missförstånd skrev Margareta häromsistens. 

http://www.bulletproofexec.com/bulletproof-coffee-recipe/


Anmäl
2014-02-24 11:05 #3 av: Lurtz

Söker man på "fettkaffe" eller "mbc-kaffe" på forumet kommer det garanterat upp många trådar.

Anmäl
2014-02-24 11:08 #4 av: Suzanne56

Jag mixar just nu mitt kaffe med önskad mängd smör (mellan 20-30gr) och en rejäl klick kokosgrädde. Håller man sig på i flera timmar. Har jag ingen kokosgrädde blir det oftast samma mängd smör och en matsked kokosolja. Allt efter tycke och smak:-)

Anmäl
2014-02-27 17:48 #5 av: anitalindvall

Just det! Tack för hjälpen!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.