Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsa

kristallsjuka-vilken sida ska behandlas??

2014-02-16 10:25 #0 av: andersson..

kristallsjukeskiten, jag har det igen! För 5e gången

När jag ligger ner å vrider huvet åt ena hållet snurrar ALLT

När jag ligger ner å vrider huvet andra hållet snurrar ALLT

Hur vet jag vilken sida som ska behandlas?

Jag har hållit på med några värdelösa övningar på nätet varje gång jag fått såhär men om man gör rätt så ska man väl bli bra DIREKT? Eller?

Snälla svara snabbt då jag måste bli av med det här NU. Jag ligger å klamrar mig fast i sängen och vill ej röra mig. Hur vet jag att jag gör övn rätt? Jag kräks snart. Å vad arg jag är att få såhär IGEN!

Anmäl
2014-02-17 12:21 #1 av: Ruthgun

Ring vårdcentralen och berätta hur pass dålig du är. Be att fort få komma till en öronläkare så hon/han kan hjälpa dej. Är det båda öronen så kanske inte självbehandling hjälper. Jag har också haft så att sängen nästan "välter" och då tog jag mej till en öronspecialist. Det hjälper inte på en gång efter behandling utan kan ta några dagar till dess det går över. 

Anmäl
2014-02-17 12:50 #2 av: Margareta

Även jag fick direkt hjälp av öronspecialist, jag klarade det inte själv.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2014-02-17 12:58 #3 av: opssk

Sök hjälp nu! Krya på dig ;)

Anmäl
2014-02-17 14:09 #4 av: lenoka

Skaka på huvudet rejält så faller kristallerna ev. rätt. Har haft några sådana otäcka anfall och då gör jag som ovan. Hoppas du blir fri från eländet. /

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.