Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Lady Qs "nu ska jag lyckas"

2014-02-15 22:33 #0 av: Lady Q. Longworth

I morgon ska jag börja om för 7e gången den här veckan!!

Ångesten gör det svårt, jag faller så lätt i att döva ångesten med snabba kolhydrater.

Men pepp till mig själv nu.

Det SKA gå i morgon, hela dagen. (jag vet ju att jag mår så mycket bättre när det fungerar)

Anmäl
2014-02-15 23:54 #1 av: Agnez94

Kör hårt!

Jag har själv samma problem! Det brukar peppa mig att ha en almanacka där jag skriver upp hur många "rena" dagar jag haft.
Jag har varit ren idag!

Antal dagar: 1

Anmäl
2014-02-16 21:56 #2 av: Biami1.

Det kanske hjälper att inte "bita över" en hel dag på en gång? Testa med att dela dagen i 3 eller 4 delar att "klara av". Gillar annars #1 tips om att skriva upp hur det går. Tycker också att du ska ta ett snack med någon läkare om din ångest (om du inte redan gjort det), behandla med medicin och/eller terapi. Kram och lycka till!

Anmäl
2014-02-19 13:40 #3 av: Lady Q. Longworth

Jag har kontakt med psykiatrin men det hjälper tyvärr inte mot ångesten.

Det har iaf gått ganska bra den här veckan. Några smärre snedsteg, men inget godisfrossei :)

Anmäl
2014-02-19 19:01 #4 av: Agnez94

Det är bra! Kämpa på. Arg Jag tycker det är lätt hänt att tänka "jamen nu har jag ju redan gjort ett avsteg då kan jag lika bra äta lite till"

Vilket om man tänker på det inte alls är sant Yrar

Anmäl
2014-02-19 21:53 #5 av: Lady Q. Longworth

Ja det är väldigt lätt att tänka så, kan bara hålla med. Är väl en träning det med.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.